Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thailandske kalkunspyd med mango og lime

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuner

KalkunbrystFedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Kilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.fersk kalkunbryst
2 mangofrugter
2 lime
1 tsk.grøn thai karry (Santa Maria)
0.5 dl.limesaft
1 spsk.mørk farin
0.25 dl.fiskesauce
0.5 dl.olie
 
 Asiatisk passionssalat af:
3 passionsfrugter
2 røde chilier
1 spsk.fiskesauce
0.25 dl.appelsin eller ananas juice
1 bakkegrøn salat
1 bdt.frisk koriander
1 bdt.basilikum eller mynte
 
 Tilbehør:
 Risnudler
 


Opskrift:

Skær kalkunbrystet i tern. Skræl mangofrugterne og skær kødet fri fra stenen. Skær mangokødet i tern og limefrugterne i både. Fordel kalkun, mango og lime på 8 spyd.

Rør karry, limesaft, farin, fiskesauce og olie sammen. Hæld marinaden over spydene og lad dem trække mindst 30 minutter. Vend jævnligt.

Grill eller steg spydene ca. 2 minutter på hver side ved god varme – i alt ca. 8 minutter.

Rør passionsfrugtkødet sammen med chili i meget tynde strimler, fiskesaucen og juice. Bland salat, koriander og mynte. Hæld dressingen over salaten og server straks til spydene – sammen med risnudler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11374 gange,
og udskrevet 356 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Grethe  -  2008-07-09 15:25:17
Tilbered spyddene, læg dem i en plastpose med marinaden natten over. Det smager herligt.

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Passionsfrugt i salat knaser lige rigeligt