Squaschkage

Squaschkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Skærkage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squaschkage, billede 4 Squaschkage, billede 1 Squaschkage, billede 2 Squaschkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2.5 dl. Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Opskrift:
Æg, sukker og olie røres sammen.

Mel, bagepulver, salt, natron, vanille og kanel blandes og kommes i æggemassen.
Til sidst tilsættes groft revet squash og hakkede hasselnødder.

Bages ca. 1 time ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 50833 gange,
og udskrevet 4971 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (126 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 25515 (6075 kcal)
KJ pr. Pers. 2126 (506 kcal)
Vægt ialt 1690 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1509 KJ (359 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 19.7 gram
Kulhydrat 41.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-08-06 14:45:23
Kan man ikke bruge margarine i stedet for olie.

  -   2012-08-10 12:55:58
tror virkelig den her kage er god er der andre end mig der tror det

  -   2011-09-30 12:53:56
Helt fantastisk kage vi elsker den og den holder sig længe

  -   2011-08-19 12:24:00
Kan man ikke bruge crem frache til squash kagen? 6 % eller 38 %

  -   2010-08-10 16:46:32
loulou du må ha glemt noget :-D for denne kage kan ikke gå galt, mine børnebørn kan selv lave den uden problemer :-)

  -   2010-03-28 14:15:32
Fulgte opskriften til punkt og prikke. Kan med sikkerhed sige at det er den tørreste kage jeg i mit liv har lavet- dårligere bliver det ikke!!!

  -   2010-02-02 12:13:22
Jeg plejer at bruge den opskrift, når jeg skal lave squashkage, men den er lidt kedelig uden glasur, så jeg plejer at lave en slags smørcreme, som jeg putter oven på kagen. Opskriften på smørcremen er: 2 tsk vaniljesukker 50 g smør 50-60 g flødeost 300 g flormelis Alle ingredienser røres sammen og smøres ovenpå den færdigbagte, lune kage. Med smørcreme oven på, er kagen helt perfekt.

  -   2009-08-23 19:56:21
Fantastisk kage, min egen opskrift var blevt væk,(der skulle bld. solsikkekerner i) Jeg kan varmt anbefale denne med nødder. :-)

  -   2009-08-18 20:45:46
hvilken type olie skal der bruges?

  -   2008-09-08 13:24:04
Denne kage er simplehen fantastik. den smager rigtig godt og er dejlig blød mums!

  -   2008-08-14 08:32:59
Du tager så flotte billeder Per! Når jeg bager kagen bruger jeg mindre brødforme, som jeg smører med olie og derefter drysser med rasp. Det giver lidt mere sprødhed eller "bid" i kagen, som er en af familiens favoritter. Jeg bruger kun 2 dl olie, og undlader også nogle gange helt fedststof.

  -   2008-07-26 10:28:18
Helt vildt lækker kage, jeg mixede nødderne, så der både kom mandler, hassel og valnødder i, super godt. :-)

  -   2007-09-11 15:52:41
Skal der bage papir i formen?hehe...

  -   2007-08-18 17:24:30
er det ikk lidt meget sukker

  -   2007-07-09 14:02:14
Mine børen på 2 og 7 år spiser dem med velbehag!

  -   2007-03-23 12:35:39
Hvis du mangler glasur - så prøv glasuren til gulerodskagen lavet på flødeos og appelsin

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja, den kan med fordel nedfryses.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan den fryses ned ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Min favorit er med rosiner og solsikkekerner

  -   2005-01-01 01:01:01
den er rigtig lækker - jeg kommer også lidt hakkede rosiner i, og knap så meget olie!

  -   2005-01-01 01:01:01
Nu har jeg bagt den i en bradepande 23x33 cm og det passede fint, den skulle dog ikke have så lang tid, 45 minutter var rigeligt som det ses på billedet

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvilken form bages kagen i ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Fantastisk lækker - hurtig at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker kage prøv den

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv med chokolade stykker - det er endnu mere lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
Hakket chokolade til dem der ikke kan undvære....men meget lækker kage

  -   2005-01-01 01:01:01
smager fantastisk!!! prøv med mandler istedet for nædder!!

  -   2005-01-01 01:01:01
MEGET lækker, men "mangler" glasur!