Bananfritter

Bananfritter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 halvmodne bananer
 
75 g.hvedemel
2 spsk.majsmel (majsstivelse Maizena)
3-4 spsk.perlesukker
0.25 tsk.salt
1 dl.vand
 
 Olie til friturestegning
 
 Eventuelt stødt kanel flormelis og sirup til servering
Opskrift:
I en skål sigtes majsmel, hvedemel, salt og perlesukker. Hvis perlesukkeret ikke siver igennem, hældes det i. Ved konstant omrøring tilsættes vand, indtil dejens konsistens er tyk pandekagedej.

Banerne skæres i halve uden skræl.

I en lille gryde eller wok hældes olie i en dybde af 2-4 cm. Olien varmes til nær kogepunktet, 190 grader.

Vend bananerne i dejen og tag dem enkeltvis op med en tang. Læg bananerne aldeles forsigtig i frituren. Start med en ad gangen. Steg til bananerne er gyldne. De tager meget hastigt farve. Derefter lægges de til afdrypning.

Bananfritterne serveres varme og kan nedfryses.





karakterer:
Opskriften er vist 27610 gange,
og udskrevet 500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-25 12:44:08
Hvordan genopvarmes de efter nedfrysning?

  -   2012-03-06 13:27:04
hvordan smager det? Hvad koster det i danske kr? Og kan man ikke se et billede at det?

  -   2008-05-20 11:58:22
Rettelse: opskriften hører under varme dessert retter og ikke kolde... :)

  -   2005-01-01 01:01:01
"The Jamiacan way": mos bananerne og bland resten af ingredienserne i, plus lidt vanilje, og steg som klatkager; det smager også godt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg synes at det er en rigtig god opskrift. Jeg kan kun anbefalde den.