Hindbær syltetøj

Hindbær syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.faste hindbær
1.25 dl.vand
650 g.sukker
1 tsk.citronsaft eller Citrus Nekta
1 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Vand og sukker varmes langsomt, så sukkeret smelter, før lagen koger. Bærrene hældes i. Citronsaften tilsættes. Når lagen perler i kanten, holdes bærrene svagt i kog i 5 min. De løftes op med hulske i Atamonskyllede glas. Melatin og 1 spsk. sukker blandes godt, drysses fint ud over den kogende lage og røres deri. Kogetid: 2 min. Lagen hældes over bærrene. Der lukkes





karakterer:
Opskriften er vist 34748 gange,
og udskrevet 817 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-16 13:05:06
sej opskrift