Gulerrodskage

Gulerrodskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Skærkage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7 dl.fintrevne gulerødder
4 æggeblommer
5 dl.sukker
3.5 dl.olie
5 dl.hvedemel
3 tsk.kanel
2 tsk.natron
0.5 tsk.salt
4 stiftpiskede æggehvider
 
 Chokoladeglasur:
1 spsk.kakao
125 g.kogechokolade
 lidtvand
 
Opskrift:
Bland alt, undtagen de stiftpiskede hvider, der vendes i tilsidst. Bag ved 175 grader C ca 1 time. Portionen passer til en lille bradepande.

Glasur:
Varm ingredienserne til glasuren, tilsæt så meget vand, at den er jævn og smøre- klar. Overtræk kagen. Pynt evt med grofthakkede valnødder eller mandler.





karakterer:
Opskriften er vist 15043 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Glasuren passer slet ikke til opskriften

  -   2005-01-01 01:01:01
den er kanon god