Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Lakselasange med citron

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk

Diverse laksIndsendt :


Ingredienser:
25 g.smør
50 g.hvedemel
6 dl.letmælk
2 citroner skallen heraf
 salt
 peber
0.5 tsk.revet muskatnød
1 spsk.hakket frisk dild
450 g.lasagneplader
500 g.spinat
175 g.laks
50 g.parmesanost
 
 Tilbehør:
250 g.flute
 


Opskrift:

Tænd ovnen Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen. Tilsæt mel og mælk. Sæt gryden tilbage over varmen og bring i kog under stadig piskning. Tilsæt citronskal, salt, peber og muskatnød. Lad det simre cirka 5 minutter. Tag gryden af varmen og rør fintklippet dild i. Smør et ovnfast fad og dæk bunden med lasagneplader. Hæld lidt sovs på pladerne, herefter lidt spinat og laks. Fortsæt med at lægge lasagneplader, sovs, spinat og laks indtil der er 3-4 lag pasta. Afslut med et lag sauce. Drys med parmesan. Bag lasagnen 40 minutter ved 180 grader Server med lune flutes



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (19 stemmer)

Opskriften er vist 12124 gange,
og udskrevet 534 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Jette  -  2010-09-07 08:54:38
Hmm... er det en god lakselasange?

Anne  -  2007-11-22 09:49:35
Ja det er fersk laks:-)

Per  -  2007-06-23 11:15:42
Jeg tror det er fersk laks, og da den skal i ovnen så er det ikke nødvendigt at koge laksen først

jeanette  -  2007-03-21 14:15:55
jeg tror jeg vil koge fersk laks først

Malene  -  0000-00-00 00:00:00
Er det mon røget eller fersk laks???