Tunesiske pandekager med æg

Tunesiske pandekager med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Tunesien

TunesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
20 g.smør
3-4 forårsløg, finthakkede
1 spsk.hakket persille
140 g.tun, afdryppet og moset
 nogle hakkede kapers
1 spsk.friskrevet parmesan (kan udelades)
 salt
 peber
4 warka dejplader eller forårsrullepandekager
4 småæg
1 letpisket æggehvide
 olie til stegning
 citronbåde
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og svits forårsløgene bløde. Rør derefter persille, tun, kapers, evt. parmesan, salt og peber i. Lad det køle af.

Fordel en fjerdedel af fyldet på den ene halvdel af hver warka eller forårsrullepandekage. slå et æg ud over fyldet på hver warka, fold dejen sammen over fyldet og luk sammenføjningerne med æggehvide.

hæld 2 1/2 cm olie i en stor stegepande; varm det op, til det er hedt, men ikke rygende.

Læg forsigtigt de fyldte warka i olien, dryp oversiden med den varme olie og steg dem, til undersiden er brunet. Vend dem og steg dem på den anden side.

Afdryppes hurtigt på køkkenrulle og serveres med citronbåde.

Tips:

warka kan være vanskelig at få fat i. Forårsrullepandekager vil være et anvendeligt alternativ.





karakterer:
Opskriften er vist 18225 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Heh jeg kommer fra Tuniz og dernede kalder man den vist Briek men det er ikke helt det samme;)

  -   2005-01-01 01:01:01
har endnu ikke smagt denne ret lavet af en dansker, men i Tunesien er dette en klar vinder. det smager bare så godt