Kogt gedde (Stegeso)

Kogt gedde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Gedde - Gede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.gedde
1.25 dl.eddike
 vand
1 laurbærblad
3 peberkorn
 salt
 
Opskrift:
Rens fisken og læg den hele fisk i den gennemfugtede stegeso. Hæld eddike og så meget vand ved, at fisken lige er dækket. Tilsæt salt og peberkorn og anbring laurbærbladet øverst. Kog fisken ca. 45 minutter ved 200 grader. Hæld fiskesuppen fra og server den kogte gedde med smørsauce, hakket hårdkogt æg og høvlet peberrod foruden hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14043 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-11 10:32:58
Da jeg fik fanget en gedde på lidt over de 2 kilo, skulle jeg prøve noget nyt. En rigtig god anretning, og spændene 😊.

  -   2011-05-18 12:02:17
fangede min egen gedde nede i skanderborgsø med orm og majs og efter en halv time tog jeg en til gedde og det skal lige siges det var min allerførste gang jeg var ude at fiske i hele mit liv

  -   2007-07-09 13:31:59
jeg fangede min egen gedde i lyngby sø og den var cirka. 1.5kg opskriften ser god ud skal prøve den i aften!!! :-p