Fyldt gåsehals (Stegeso)

Fyldt gåsehals (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gås - Gåsehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 gåsehalse
250 g.hakket flæskekød
50 g.røget spæk
 gåselever
2 skiverformfranskbrød
 mælk
1 æg
1 tsk.karry
1 løg
1 spsk.smør eller margarine
 persille
 merian
250 g.kastanjer
 
Opskrift:
Riv forsigtigt huden af gåsehalsen og luk skindet i den ene ende med en kødpind eller sy den sammen med bomuldsgarn eller sejlgarn. Læg de afskorpede franskbrødsskiver i blød i så meget mælk, at de i løbet af 10 minutter har opsuget det hele. Bland brødet i det hakkede kød sammen med hakket lever, æg og krydderier. Løget skal rives fint, før det kommes i farsen. Fyld farsen i gåsehalsen og luk på samme måde som i den anden ende af halsen. Gnid dem med salt og læg i den gennemfugtede stegeso. Skær et kryds i kastanjernes spidser og stil dem ned ved siden af halsen. Steg det i ca. 1 time ved 220 grader, så skulle både fars og kastanjer være færdige. I stedet for kastanjer kan der spises kartoffelmos til gåsehalsen.





karakterer:
Opskriften er vist 7841 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu