Lammeragout (Stegeso)

Lammeragout (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lammebov
3 små løg
3-4 spsk.smør eller margarine
2 dl.hvidvin
8 tomater
8 sorte oliven
1 laurbærblad
1 tsk.rosmarin
 salt
1 knsp.paprika
1.25 dl.piskefløde
2 spsk.finthakket kørvel
 
Opskrift:
Pil løgene og hak dem groft. Svits dem i fedtstof på en pande. Skær lammekødet i terninger og brun dem i fedtstoffet. Hæld hvidvinen ved og kom det over i den gennemfugtede stegeso. Del tomaterne i kvarte, udsten de sorte oliven og hak dem groft. Kom det i gryden til kødet. Læg laurbærbladet på og drys med salt, rosmarin paprika. Lad retten mørne under låg i ca. 1 ¾ time ved 200 grader. Pisk fløden stiv og bland kørvelen i. Lige inden anretningen røres denne grønne blanding forsigtigt i. Lammeragouten spises med flutes og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13608 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu