Lammepilaff (Stegeso)

Lammepilaff (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.lammekød uden ben
5 spsk.olie
3 løg
5-6 tomater eller 1 ds. tomater
350 g.løse ris
1 l.vand
1 spsk.salt
2 fedhvidløg
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Skær lammekødet ud i små terninger og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Hak løgene groft og svits dem i olie på en pande til de er gyldne. Hæld dem over kødet. Flå tomaterne og skær dem i kvarte. Hæld det flydende fra, hvis det drejer sig om dåsetomater. Bland risene i og hæld vandet, der er blandet med salt, peber og presset hvidløg i. Kog pilaffen under lug i ca. 1½ time ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 8952 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-05 14:26:58
Skal risene være kogte?