Lammefrikasse (Stegeso)

Lammefrikasse (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lammebryst
7.5 dl.vand
5-6 gulerødder
 salt
250 g.frosne ærter eller 500 g. henkogte
50 g.smør eller margarine
4 spsk.hvedemel
 persille
 
Opskrift:
Skær kødet i passende stykker og læg det i den gennemfugtede stegeso. Hæld vand ved og kom ituskårne gulerødder i. Drys salt på og lad kødet mørne under låg ved 200 grader i ca. 1½ time. Lav en smørbolle af mel og fedtstof og kom den i den kogende suppe. Hæld ærterne i og lad retten stå i 5 minutter til. Smag saucen til og drys med hakket persille, før retten serveres. Spis hvide kartofler til. Skal retten være ekstra lækker, tilsættes der asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 9558 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu