Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Oksehaleragout i stegeso

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

OksehaleIndsendt :


Oksehaleragout i stegeso, billede 4 Oksehaleragout i stegeso, billede 1 Oksehaleragout i stegeso, billede 2 Oksehaleragout i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksehaler
60 g.smør
1-2 løg
2 gulerødder
2 tsk.salt
0.25 tsk.peber
1 tsk.paprika, delikatesse
8 dl.bouillon
2 spsk.hvedemel
 kulør
70 g.tomatpure
 sherry
 


Opskrift:

Del oksehalerne i ledene. Hak løgene groft og skær gulerødderne i strimler. Svits først halerne i fedtstoffet på panden og dernæst grønsagerne, før det kommes i den gennemfugtede stegeso. Drys krydderierne på og hæld bouillonen ved.

Kog oksehalerne ved 200 grader i 2-3 timer. Det er helt afhængig af halernes kvalitet, hvor længe de skal stå og mørne.

Halerne fiskes op, resten sigtes i en gryde. Drys mel over og lad det stå til melet er sunket til bunds. Sættes over varmen og piskes godt igennem farv den og smag til med tomatpure og kom sherry i lige inden anretningen.

Oksehaleragout kan serveres med kogte, pillede kastanjer, men det er mere almindeligt at få den med kartoffelmos eller flutes til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 16800 gange,
og udskrevet 660 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Oksehaleragout i stegeso

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu