Tyroler kirsebærkage (Stegeso)

Tyroler kirsebærkage (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kvark
2.5 dl.mælk
160 g.sukker
4 tsk.vanillesukker
4 spsk.kartoffelmel
4 æggeblommer
500 g.syltekirsebær
2 bananer
2-3 spsk.rosiner
4 æggehvider
 
Opskrift:
Rør mælk, sukker, vanille, æggeblommer og mel sammen med kvarken til en glat dej. Tilsæt de udstenede kirsebær, bananskiver og rosiner. Vend til sidst forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i. Hæld dejen i en gennemfugtet stegeso. Bag kagen ved 220 grader i ca. 1 ¼ time. Der kan serveres en kirsebærsauce til lavet af kirsebærsaft, der er jævnet ganske lidt.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.





karakterer:
Opskriften er vist 14573 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu