Poulard i paprika (Stegeso)

Poulard i paprika (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard
 salt
 peber
2-3 løg
250 g.champignon
1 spsk.tomatpure
2.5 dl.fløde
 paprika
 
Opskrift:
Skær poularden ud i portionsstykker. Gnid dem med salt og peber og anbring dem i den gennemfugtet stegeso. Hæld fløde ved og lad retten stege ved 200 grd. i ca. 1 time Drys finthakket løg og champignon over kødstykkerne og lad stegesoen stå i ca. 15 min. i ovnen Kødet er gennemstegt når kødsaften er helt klar Smag skyen til med paprika Serveres med kartoffelmos eller løse ris





karakterer:
Opskriften er vist 11081 gange,
og udskrevet 431 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu