Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thailandske medaljoner med karry og kokosmælk

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

SvinefiletOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
2 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Karrysauce:
1 tsk.olie
1 spsk.thailandsk gul karrypasta
2 dl.kokosmælk
1-2 spsk.fishsauce eller sojasauce
1 spsk.sukker
 
 Stegte grøntsager:
1 lille gul squash
1 lille grøn squash
1 rød peberfrugt
1 fedhvidløg
1 tsk.frisk ingefær
1 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Frisk basilikum eller persille
 
 Tilbehør:
2 dl.ris
 


Opskrift:

Kog risene. Til karrysaucen varmes olien i en wok eller på en pande. Svits karrypastaen i olien. Tilsæt kokosmælk og lad det koge igennem. Smag til med fishsauce, sukker og evt. salt. Lav tynde strimler af squashene med en kartoffelskræller. Skær peberfrugten i strimler. Svits finthakket hvidløg og ingefær på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 minutter. Vend squashene i, steg videre under om-røring i ca. 2 minutter og smag til med salt og peber. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og lad medaljonerne stege færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9294 gange,
og udskrevet 307 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu