Thailandske medaljoner med karrysauce

Thailandske medaljoner med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Karrysauce:
1 tsk.olie
1 spsk.thailandsk gul karrypasta
2 dl.kokosmælk
1-2 spsk.fishsauce eller sojasauce
1 spsk.sukker
 
 Stegte grøntsager:
1 lille gul squash
1 lille grøn squash
1 rød peberfrugt
1 fedhvidløg
1 tsk.frisk ingefær
1 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Frisk basilikum eller persille
 
 Tilbehør:
2 dl.ris
 
Opskrift:
Kog risene.

Til karrysaucen varmes olien i en wok eller på en pande. Svits karrypastaen i olien. Tilsæt kokosmælk og lad det koge igennem. Smag til med fishsauce, sukker og evt. salt.

Lav tynde strimler af squashene med en kartoffelskræller. Skær peberfrugten i strimler. Svits finthakket hvidløg og ingefær på en pande med olie og tilsæt peberfrugt. Steg 5 minutter. Vend squashene i, steg videre under om-røring i ca. 2 minutter og smag til med salt og peber.

Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og lad medaljonerne stege færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 12030 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu