Bison carpaccio med artiskoksalat og lune bruchettebrød

Bison carpaccio med artiskoksalat og lune bruchettebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Bison Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.bisonfilet eller -inderlår
 
 Marinade:
1 lime
0.5 dl.jomfru-olivenolie
1 lille bundt basilikum
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
 
 Artiskoksalat:
4 artiskokker
 Salt
 vand
1 citron
1 bdt.rucolasalat
 
 Bruschetta:
8 skiverflûtes
1 ds.flåede tomater
1 fedhvidløg
 Lidt hakket basilikum
1 løg
1 bøffel mozzarella ost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet skæres ud i tynde skiver og marineres i lidt af marinaden, som tilberedes af lime blended med olivenolie, basilikum, hvidløg, salt og peber.

Artiskoksalat:
Artiskokkerne befries for stokken og koges møre i rigeligt saltet vand tilsat citron - ca. 45 minutter. Artiskokkerne afkøles og bladene plukkes af og gemmes til anretningen. Hjertet tages ud og skæres i små tern, der vendes med skyllet rucola og resten af marinaden.

Anretning:
Bisoncarpaccio, artiskoksalat og artiskokblade anrettes på tallerken.

Bruschetta:
De flåede tomater kommes i en gryde sammen med hakket hvidløg og hakket løg og stuves i 6-8 minutter, hvorefter kompotten smages til med salt og peber. Den hakkede basilikum vendes i og kompotten lægges på flûtes-skiverne. Ovenpå lægges tynde skiver mozzarella og brødene gratineres i ovnen ved 180 grader i 10 minutter og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 12568 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu