Marinade til at sprøjte ind i en grillgris

Marinade til at sprøjte ind i en grillgris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
10 dl.rødvin
1 tsk.estragon
10 dl.vand
1 dl.salt
1 knsp.hvid peber
 
Opskrift:
Lagen koges ca. 15 minutter. Lagen sprøjtes ind i grisen efter den er ridset - med den største spøjte og største nål, som kan købes på apoteket. Efter ønske kan tilsættes andre krydderurter fx timian.





karakterer:
Opskriften er vist 21435 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-22 15:15:54
Hej. Vi har prøvet at stege vildsvin med denne marinade. ok smag.Til en gris på ca. 40 kg. slagtet bruges kun halvdelen af opskriften.Den gris vi havde, stegte ca. 4½ time i lukket grill med indirekte varme og 200 gr.Inden og under stegning var den smurt med en "smørrelse": 1 fl. olie,1 fl. ketchup(900 gr.),1 fl. rødvin,1 gl.rosmarin,1 gl. timian,120 gr.bordsalt,30 gr. sort peber.Blandes dagen før brug.Grisen var bredt ud og hæftet fast med ståltråd på grillen. Brugte termometer. Hilsen Elsebeth P.