Robertos gryde

Robertos gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.friske champignoner
250 g.løg
3-4 gulerødder
2 dl.bouillon
1 spsk.paprika
 salt
1 ds.tomater
 salt
 peber
300 g.oksefilet
 
Opskrift:
Svampene renses og halveres, løg og gulerødder skæres i mindre stykker og dette småkoger 10 minutter i bouillon. Heri blandes dåsetomaterne, paprika, peber og salt og dette småkoger under låg 10 minutter. Kødet der skal være meget mørt og overhængt, skæres i strimler, blandes i og småkoger med i 10-15 minutter, til det er mørt. Anvendes der noget billigere kød som okseinderlår (overhængt) kan disse strimler småkoge for sig i lidt vand og tilsættes. Smages til med lidt sennep. Serveres med båndspaghetti og salat samt brød





karakterer:
Opskriften er vist 8738 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu