Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pariserbøffer

Antal: 4 Pers.

Ret : Frokost

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsIndsendt :

Pariserbøffer, billede 4 Pariserbøffer, billede 1 Pariserbøffer, billede 2 Pariserbøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.Oksekød hakket
1 Æg
2 Spsk.Vand
1 Lille Revet løg
1 Spsk.hakket kapers
2 Spsk.hakket rødbeder
 Salt
 Peber
 
4 Skiversandwichbrød
50 g.margarine
 
4 Rå løgringe
4 Rå æggeblommer
 


Opskrift:

Oksekødet skal være af en god kvalitet og kun være hakket en gang. Farsen lægges i en skål og alt det hakkede kommes i, kom vand og æg i og rør det hele igennem, men ikke så det bliver sejt.

Form 4 firkantede bøffer direkte på brødskiverne og steg dem med kødsiden nedad i 25 g margarine.

Kom lidt merer margarine på og vend bøfferne, og drys salt og peber på efter behag. Læg bøfferne over på et varmt fad så snart brødsiden er sprød og gylden.

Pynt med Løgringe og rå æggeblomme



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (74 stemmer)

Opskriften er vist 60075 gange,
og udskrevet 1806 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2017-05-30 10:38:16
Rigtig god opskrift. Vi bruger nu rigtig æggeblommer og skolder dem først. Desuden siges der salomonella efterhånden er udryddet. Jeg ville dog ikke bruge dem til f.eks fromage til gæster. Her ville jeg bruge pastoriserede

Per  -  2009-07-25 19:10:31
Pga. salmoneller råder vi til at bruge pasteuriserede æggeblommer som vi har gjort på billedet.

Tage And  -  2008-09-15 18:29:49
Det er ligesom den vinder i smag hvis kapers og rødbede er med fra starten. Blot skal man huske at pariserbøffen ikke skal steges helt igennem.

lise  -  2007-04-12 14:29:07
herhjemme får vi løg,kapers,rødbeder og revet peberrod oven på bøfferne, sammen med æggeblommen.

maria  -  0000-00-00 00:00:00
de er bare for gode