Mexicanske hakkebøffer

Mexicanske hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
250 g.spæk
2 hvidløg
1 løg
1 æg
1 knsp.timian
1 tsk.chili
1 spsk.maizenamel
50 g.smør
 Persille
 salt
 
 Saucen:
2 spsk.olivenolie
2 løg
500 g.solmodne tomater
1 rød peberfrugt
3 dl.bouillon
1 suppevisk
 Safran
 Tomatpuré
 Persille
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Farsen røres grundigt af hakkekødet, spækket, de hakkede løg og hvidløg, ægget, krydderierne, den hakkede persille og maizenaen. Form farsen til otte bøffer, som smørsteges på begge sider i seks – otte minutter og derpå stilles varmt. Hak løggene. Skær peberfrugten i ringe og gem otte til pynt, resten hakkes i småtern. Skær tomaterne i kvarter. Svist løg og peberfrugt i olie. Tilsæt tomaterne og lad det snurre i en halv snes minutter. Tilsæt bouillon, suppevisk, safran, salt og peber. Småkog i endnu en halv snes minutter og si så saucen og smag til. Anret bøfferne med en peberring og tomatpuré på toppen og hæld saucen ved. Giv løse ris eller kartoffelmos til.





karakterer:
Opskriften er vist 24342 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal Timianen og Chilien og være frisk???