Kødsovs/tomatsovs

Kødsovs/tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.flåede luksus tomater
2 fedhvidløg
2 løg
1 oksebouillonterning
1 glaschampignoner
600 g.hakket oksekød
 lidt fløde
 paprika
 peber
 salt
 oregano
 basilikum
 
Opskrift:
Løg hakkes, og svitses/brunes sammen med champignoner og kød i bunden af en gryde. Bouillon terningen røres ud i en dl varmt vand. De flåede tomater og vandet med den udrørte bouillonterning puttes i gryden. Hvidløg pilles og presses, og kommes i gryden sammen med krydderierne. Til sidst hældes lidt piskefløde i sovsen (1/8 l). Sovsen bringes i kog og skal simre i et par minutter.

Serveres sammen med salat til pasta/ris.

(Kan også anvendes som sovs til koteletter i fad, og hvis champignoner udelades, som kødsovs til lasagne).





karakterer:
Opskriften er vist 18905 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-09 21:52:20
Super lækkert men bare fyre noget mere hvidløg og krydderier i ;)

  -   2005-01-01 01:01:01
tilsæt 2 stændler revet bladselleri i sovsen det giver en god smag