Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hakkebøffer med krydderurter

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsIndsendt :

Hakkebøffer med krydderurter, billede 4 Hakkebøffer med krydderurter, billede 1 Hakkebøffer med krydderurter, billede 2 Hakkebøffer med krydderurter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
650 g.hakket oksefars
1 dl.friskhakket esdragon eller 1 tsk tørret
1 dl.friskhakket merian eller 1 tsk tørret
1 æg
2 spsk.rasp
0.5 dl.vand
1 fedhvidløg
60 g.smør
 Salt
 Peber
 
 Friskrevet peberrod
 
 Cremefraichesovs:
1 ds.cremefraiche 18%
2 spsk.tomatpuré
0.5 spsk.HP-sauce
 Salt
 Peber
 evt.fintklippet purløg
 
 Tilbehør:
 Lune pillekartofler og en lun grøntsag f.eks. bønner og en skive frisk landbrød
 


Opskrift:

Rør oksefarsen sammen med krydderurterne, ægget, rasp og vand. Krydr med hvidløg, salt og peber.

Form kødet til hakkebøffer (4 stykker) - og steg dem i det gyldne smør på en varm pande - ca. 3 min på hver side - afhængig af hvor rødt, de ønsker kødet.

Tag krydderbøffer af panden og anret på et lunt fad med stegesmørret. Læg friskrevet peberrod på hver hakkebøf.

Rør ingredienserne til cremefraichesovsen sammen og lad det stå i køleskabet ca. 1 time før serveringen.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 26724 gange,
og udskrevet 475 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Bodil ,Kbvhn  -  2010-05-10 13:01:49
Spændende og velsmagende variant af hakkebøf. Start med sovsen.