Bøf med bagt kartoffel og hvidløgssmør

Bøf med bagt kartoffel og hvidløgssmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsbøf

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 store bøffer af oksetyndsteg -filet eller –mørbrad 800-900 g i alt
25 g.smør
25 g.olie
4 store bagekartofler
100 g.smør
1-2 fedhvidløg
2 spsk.hakket persille
 lidt tabasco
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne vaskes grundigt og bages i ovnen ved 200 grader i ca 1 time. Smør røres med presset hvidløg, hakket persille, tabasco, salt og peber. Form smørret i et stykke madpapir og læg det i køleskabet. Bøfferne brunes godt på en varm pande. Skru ned for varmen og steg bøfferne yderligere ca. 3 minutter på hver side. Servér bøfferne med bagte kartofler med hvidløgssmør og en skål grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 32584 gange,
og udskrevet 424 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-01 17:55:00
Altid en klassiker :-)

  -   2010-06-09 12:07:43
elsker den opskrift :D