Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hvidkål i fad

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kål

HvidkålIndsendt :

Hvidkål i fad, billede 4 Hvidkål i fad, billede 1 Hvidkål i fad, billede 2 Hvidkål i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 17% fedt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
800 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Snit hvidkålen, og brun den i smør på en stor pande. Tilsæt så salt og peber og sluk for gryden. Så rører du farsen sammen med mel, bouillon, løg, æg, salt, peber og soyasauce. Halvdelen af kålen kommes i et smurt ovnfast fad, før du fordeler farsen over kålen. Resten af kålen lægges på, og retten sættes i en 180 varm ovn i cirka 50 minutter, eller til farsen er gennemstegt. Serveres med hvide kartofler eller groft rugbrød til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 54752 gange,
og udskrevet 1413 gange.


Energi:
KJ total 8283 (1972 kcal)
KJ pr. Pers. 2070 (493 kcal)
Vægt ialt 1788 gram
Vægt pr. Pers. 447 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Klk  -  2014-05-21 17:23:53
Enkel og god ret. Man kan med fordel krydre farsen med lidt karry, chili eller spidskommen, alt efter hvad man er til.