Forelskede hummerhaler

Forelskede hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

HøjtidValentinesdag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Forelskede hummerhaler, billede 4 Forelskede hummerhaler, billede 1 Forelskede hummerhaler, billede 2 Forelskede hummerhaler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 rå jomfruhummerhaler u skal
 hvedemel
 salt
 peber
50 g.smør
 
3 dl.piskefløde
70 g.Tomatpure, koncentreret
0.75 dl.cognac
 salt
 peber
 
Opskrift:
De rå haler pudres med mel, salt og peber, og vendes i 2 minutter i gyldent smør på en pande. Ryst panden, så de triller rundt. Tages op.

Hæld piskefløde, tomatpuré og ekstra smør ned i panden. Kog sovsen ind 3-4 minutter, til den er tyk.

Hæld cognacen i, mens sovsen koger.
Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 107088 gange,
og udskrevet 2230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-29 13:36:49
Hvad serverer man til?

  -   2017-02-22 15:42:30
tænker lidt at hvis man sørge for at gemme lidt af jomfruhummernes saft(vand) og tilsætter det i saucen, så bliver den mere skaldyrsagtig end svenskpølseretsagtig

  -   2016-09-17 21:26:29
Minder for meget om svensk pølseret.

  -   2009-12-29 17:28:34
I stedt for cognac kan der bruges whiskey. Det bruger Kirsten i hendes opskrift

  -   2009-09-25 18:14:18
ok ret!! passer rigtig fint til 2 pers. lidt chili i den ret mums!!

  -   2008-10-08 22:16:52
kilde: Kirsten Hüttemeier - en opskrift hun fik fra en restaurant i Sverige

  -   2005-01-01 01:01:01
Server dem med kogte ris - så er de gode