Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thaisalat

Antal:

Ret : Salat - Salater

Hovedingrediens : Kål

KinakålOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
0.5 kinakål (eller 1 icebergsalat)
100 g.bønnespirer
1 agurk
3-4 tomater
1 løg
2 æg
 
 Dressing:
4 spsk.mayonaise
1 spsk.vegetabilsk olie
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.sukker
1 fedhvidløg (hakket fint)
2 tsk.frisk citronsaft
 


Opskrift:

Skær kinakålen i lange tynde strimler. Agurk, tomater og løg skæres i meget tynde skiver. Æggene hårdkoges (ca. 10 min) og udskives tyndt Ingredienserne til dressingen blandes sammen i en lille skål. Tilberedning: Bønnespirerne arrangeres som bund i salaten på et fad. Herpå lægges de tynde salat strimler i en pæn afrundet "bunke". Der dækkes nu med skiver af agurk og tomat. Udenpå igen arrangeres æggeskiverne og der afsluttes med løgringe. Overhældes lige inden servering med dressingen Tips: Det er vigtigt at dressingen hældes over salaten lige inden den serveres. Man kan godt udskære og arrangere salat "bunken" og dressingen dagen i forvejen, men vent med at blande de to ting til lige før servering.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13930 gange,
og udskrevet 273 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Denne salat er helt fantastisk også til gæster da den kan tilbedredes i god tid. Som variation drysser jeg salaten med peanuts.

HH  -  0000-00-00 00:00:00
En virkelig god salat

Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Smager herre godt!