Grøn vinterret med skorzonerod

Grøn vinterret med skorzonerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 spsk.olie
300 g.løg
450 g.porrer
450 g.gulerødder
450 g.selleri/pastinak/persillerod
450 g.skorzonerrødder (renset vægt)
4 dl.Grøntsagsbouillon
 Salt
 peber
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Porrer, løg og gulerødder renses og skæres i skiver. Selleri/pastinak/persillerod skrælles og skæres i tern. Skorzonerrødderne skrælles (umiddelbart inden brug, ellers skal de lægges i eddikevand og skylles inden brug) og skæres i 2 cm lange stykker. Porrer, løg og gulerødder svitses let i olien. Selleri/pastinak/persillerod og skorzonerrødder tilsættes sammen med bouillon. Retten småkoges i ca. 15 minutter. Retten serveres med groft brød og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 23877 gange,
og udskrevet 524 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-09 10:40:19
Retten lyder hel vildt lækker - jeg har nu været på jagt efter skorzonerødder - lader til de er umulige at opdrive - hvor kan de købes???