Pikant svinelever (Stegeso)

Pikant svinelever (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.lever
 hvedemel
1 løg
500 g.champignon
50 g.smør
 salt
 peber
1 dl.tomatpure
 
Opskrift:
Skær leveren ud i strimler, vend dem i mel tilsat salt og peber. Brun dem på en pande i fedtstof. Skær de rensede champignon i skiver og svits dem sammen med hakkede løg. Kom det hele i stegesoen. Hæld tomatpure ved og steg retten i ca. 30 minutter ved 200 grd.

Serveres med kartoffelmos eller spaghetti.





karakterer:
Opskriften er vist 12199 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu