Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Mørbradgryde (Stegeso)

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad i stykkerIndsendt :

Mørbradgryde (Stegeso), billede 4 Mørbradgryde (Stegeso), billede 1 Mørbradgryde (Stegeso), billede 2 Mørbradgryde (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram


Opskrift:

Skær sener og fedt af mørbraden. Skær den i 2-3 cm. stykker. Tryk dem let med hånden og brun dem på en pande i fedtstof. Krydr dem med salt, peber og paprika. Læg mørbradstykkerne i stegesoen.

Rist de pillede løg i det overskydende fedtstof fra bøfferne og læg dem ved sammen med de flåede tomater, pølser og peberfrugt skåret i strimler.

Rør fløden med sennep og hæld den over. Steges i ca. 30 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.

Serveres med kartoffelmos.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (20 stemmer)

Opskriften er vist 126765 gange,
og udskrevet 4233 gange.


Energi:
KJ total 9610 (2288 kcal)
KJ pr. Pers. 2402 (572 kcal)
Vægt ialt 1970 gram
Vægt pr. Pers. 492 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (116 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Lisbeth Larsen  -  2016-11-06 17:32:34
Superlækkert! Lavede denne igår og var bare super godt!

Marianne i Nice  -  2016-10-19 19:42:44
Kunne ikke finde paa at stege et fint og sikkert det bedste koed fra svinet i mere end 5 min. pr side. Derfor finder franskmaendene svinekoed haardt, de steger det simpelthen for laenge. Det SKAL vaere rosa indeni!!!! ELLER langtidssteges, hvilket jeg ikke ville goere med moerbrad. Bare min mening.

Thomas  -  2014-12-09 16:39:09
Bruger i andre Dijon eller sød fransk sennep?

Jesper  -  2013-11-27 08:07:21
Lige en lille bemærkning så er det alt så ikke 20 skalotteløg der skal i men 20 perleløg. Velbekomme.

bornholm okt - 2011  -  2011-10-11 19:04:25
vend kød i mel inden stegning gir en fyldig sovs, og måske brug hakkede tomater i stedet

Ditte  -  2010-10-29 21:20:15
Hmm.. den ser god ud, den opskrift.. vil dog foretrække at bruge SKAlotteløg, frem for chalotteløg ;)

Trine  -  2010-10-21 14:47:39
Kan også laves med kylling som bare lige vendes på panden inden det kommer i stegesoen

Per  -  2007-06-01 12:01:52
Der virker ikke som meget væde når fadet sættes i ovnen, men der blev faktisk aligevel så meget væde at man måske skal overveje at blande en spsk. mel i fløden.

kokken ....  -  2007-02-09 10:40:28
Den er RIGTIG god, men trist at der skal gøres så meget ved tingene inden det ryger i stegesoen. Meningen med en römertopf er jo at det skal være NEMT

Bruno Embo  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også lave denne i fad i ovn, eller i en stor pande. Vi plejer at vende kødet i krøderiblandingen med mel.