Søsters Brunkage

Søsters Brunkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
250 g.smør
500 g.Brun farin
2 æg
3 dl.mælk
3 spsk.Kakao
0.5 tsk.hjortetaksalt
 
 Pynt/Glasur:
150 g.Flormelis
1 spsk.Kakao
2 spsk.varm mælk eller vand
10 g.kokosmel
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes mel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres til en ensartet masse.

Dejen hældes i en smurt og melet bradepande ( ca 25*40 cm ), bages på ovnens nederste rille ved 200 grader i ca 25 min. Ovnen skal være forvarmet.

Når kagen er afkølet, glaseres den med chokoladeglasur og drysses med kokosmel.

Tips:

778





karakterer:
Opskriften er vist 11457 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu