Sigøjnersteg (Stegeso)

Sigøjnersteg (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.okseinderlår
100 g.røget spæk
2 store syltede agurker
1 stortløg
1 gulerod
0.25 selleri
4 dl.vand
0.5 dl.rødvin
1 spsk.mild paprika
 salt
 hvedemel
 
Opskrift:
Skær spækket i stimler og spæk stegen med det.

Snit agurkerne i skiver og læg dem i bunden af stegesoen. Gnid stegen med salt og læg den oven på agurkeskiverne. Skær grønsagerne og løget fint og kom det ned omkring stegen. Hæld vandet ved og strø paprika på. Kom rødvinen ved.

Steges i ovnen ved 250 grd. i ca. 1 1/4 time. Tag stegen op og si skyen over i en gryde, og smid grønsagerne ud. Jævn saucen og smat til med rødvin, salt, sukker og paprika.

Serveres med spaghetti og grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 25334 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu