Nanas kanelkage

Nanas kanelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smeltet smør
400 g.sukker
400 g.hvedemel
4 tsk.kanel, stødt
2 tsk.natron
5 dl.kærnemælk
 
 Glasur:
50 g.smeltet smør
250 g.flormelis
2 tsk.vanille
1 spsk.kakao
4 spsk.varm stærk kaffe
 
Opskrift:
Smør og sukker røres godt sammen. Herefter røres mælken i.

Bland mel med kanel, natron og tilsæt det til sidst. Rør dejen godt.

Kom dejen i en smurt bradepande (ca. 23x33 cm). Kagen bages i en varm ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres sammen af ovennævnte ingredienser.

Servering:
Kagen pyntes med nødder og skæres i passende stykker.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 22162 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-08 20:45:20
Bagte kagen med reven gulerod i - super lækkert.

  -   2007-03-16 14:45:27
syntes at natron giver en mere luftig kage, bruger det aldtid i kagen og bruger altid kærnemælk...

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker kage - og meget nem at lave. Puttede æblestykker i dejen og undlod glasuren. Det smagte rigtig godt. Den er meget blød og svampet i kvaliteten. Èn ting jeg spekulerer på er, om man kan erstatte natron med bagepulver? Ved nogen hvilken forskel der er på de to hævemidler? Jeg synes nemlig natron giver en lidt træls eftersmag.

  -   2005-01-01 01:01:01
nem og billig kage, og så smager den bare lækker.

  -   2005-01-01 01:01:01
super lækker kage måske lidt mindre sukker, kan sagtens spises uden glasur

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis man har planer om at denne kage skal vare i længere tid, skal den i et aflåst skab. -Det tog min familie under et kvarter at fortære rub og stub; den er fantastisk god!