Kanelkage med glasur 2 (Bradepandekage)

Kanelkage med glasur 2 (Bradepandekage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
125 g.smeltet margarine
400 g.sukker
400 g.hvedemel
4 tsk.stødt kanel
2 tsk.natron
5 dl.kærnemælk
 
 Glasur:
50 g.smeltet margarine
200 g.flormelis
2 tsk.Vanilje
1 spsk.kakao
4 spsk.varm kaffe
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres godt sammen. Herefter kommes mælken i. Bland mel, kanel og natron, tilsæt det i til sidst. Rør dejen godt.

Kom den i en smurt bradepande. Bages i en varm ovn ved 200 grader C. ca. 30 min.

Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres af ovennævnte ingredienser. Kagen pyntes evt. med hakkede nødder og skæres i passende skiver.

Hvis man bruger den store bradepande fra komfuret, dobler man op til 1 l. kærnemælk.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 34962 gange,
og udskrevet 887 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-31 15:56:58
DET ER VORES YNDLINGSKAGE 4-EVER! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemmerlig :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! love that caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake.

  -   2009-08-27 08:17:02
Simpelthen verdens bedste kage !

  -   2007-10-16 10:05:19
det er en udmærket kage