Porrer med tranebær og kartoffelmos

Porrer med tranebær og kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.kartofler
4-6 porrer
1.5 spsk.olivenolie
4 kvistetimian Blade herfra
1 bdt.hakket persille
3 dl.letmælk
1 portiontranebærkompot Majroer i tranebærkompot
2 spsk.frisk revet parmesanost
 
Opskrift:
Kog kartoflerne møre i vand uden salt. Rens porrerne og skær dem i lange skrå skiver. Sauter dem i olivenolien med timian for høj varme i et par minutter. Skru ned, læg låg på og damp porrerne møre i deres egen saft, ca. 10 min. Tilsæt tranebærkompotten og varm igennem. Kom porrer og tranebær i et dybt fad og hold dem varme. Kog den hakkede persille op med mælken. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med persillemælken. Smag til med parmesanost, salt og peber og fordel den lysegrønne mos over porrerne





karakterer:
Opskriften er vist 13880 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu