Gulerodskage med mandler og rosiner

Gulerodskage med mandler og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
275 g.fintrevne gulerødder
50 g.mandler
50 g.rosiner
150 g.rørsukker
0.25 tsk.salt
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.natron
0.5 tsk.vanille
1 tsk.kanel
3 æg
1.25 dl.olie
 
Opskrift:
Sukker og olie piskes grundigt sammen og herefter kommes æggene i et ad gangen. Mel, bagepulver, natron, salt, kanel og vanille røres sammen med æggemassen, og nu kommes de grofthakkede mandler, de fintrevne gulerødder og rosinerne i. Hæld dejen i en smurt bageform, og bag kagen ved 175-180 grader i ca. 45-50 min.





karakterer:
Opskriften er vist 21409 gange,
og udskrevet 670 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-27 16:48:57
Rigtig god kage !! God ide med mørkt hakket chokolade istedet for rosiner

  -   2009-01-24 16:22:13
Supergod saftig og svampet kage. Jeg byttede 50 gram rosiner ud med 50 gram grofthakket mørk chokolade - lækkert :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig go' ! dejlig saftig, især med den glasur fra 'Gulerodskage med glasur' ;D