Annes giftkage

Annes giftkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Annes giftkage, billede 4 Annes giftkage, billede 1 Annes giftkage, billede 2 Annes giftkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Mandelessens
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
38 ml. Frugtfarve
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Rør margarine og sukker blødt. Æg, vanillesukker og mandelessens tilsættes. Bland farve og mælk, og kom det i dejen. Mel og bagepulver blandes, og tilsættes til sidst.

Dejen hældes i en stor smurt bradepande.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.

Kagen kan pyntes med: Hvid, rød, brun, gul eller grøn frugtfarve, alt efter farven der bruges i kagen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grøn giftkage

karakterer:
Opskriften er vist 414361 gange,
og udskrevet 14296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (447 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 33301 (7928 kcal)
KJ pr. Pers. 1387 (330 kcal)
Vægt ialt 2103 gram
Vægt pr. Pers. 87 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1583 KJ (377 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 21.3 gram
Kulhydrat 42.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-04-21 10:29:46
Vi har altid lagt pålægschokolade på kagen når den kommer ud af ovnen. (Fra galle & jessen) Det er rigtig lækkert

  -   2016-04-13 16:57:05
Den er god

  -   2016-03-13 14:18:35
Mega nem og lækker kage :)

  -   2015-07-12 11:58:51
Kan man godt bruge smør stedet for magerine ?????

  -   2015-05-13 15:01:51
kan man godt komme minimælk eller letmælk i istedet for sødmælk?

  -   2014-08-30 21:48:02
Nem og lækker kage. Jeg lavede en lilla version (pastafarve). Skal bruges til børnefødselsdag og romkugler :-)

  -   2014-07-15 11:46:49
kan den fryses?

  -   2014-03-27 09:10:14
Har også tit lavet den som muffins og også i andre farver. Og der må gerne komme godt med mandelessens i ;)

  -   2013-10-21 19:02:17
Jeg har lige taget min ud af ovnen :) Den ser rigtig god ud :) Venter kun på, at den bliver kold, så jeg kan komme glasur på ;) K.H. Animal Lover

  -   2013-09-22 18:55:47
kan man bruge smør i stedet for margarine

  -   2013-07-28 21:35:15
hej den kage er bar for lækker men man kan også lave kagen blå for det har jeg gjort så jeg syntes at i skal pøve den den er en cool kage :-)

  -   2013-03-06 14:13:59
Jeg ændrede lidt på den, anden gang jeg lavede den. lavede kagen en halv gange så stor, men i samme bradepande.Kagen bliver højere og mere svampet. kom desuden 2 bananer, 150 g hakket chokolade i og en spsk mere mandelessens i det gjorde kun kagen endnu bedre:-)

  -   2012-07-25 10:35:53
Skal kagen virkelig ikke hæve ret meget?

  -   2012-05-07 10:57:57
Opskriften ligner meget en med navnet bladankage, som vi lavede i skolekøkkenet for 50 år siden. Husker den tydeligt, så den var god.

  -   2012-03-30 16:01:26
Kagen står i ovnen lige nu så ved ikke, hvordan den smager ;) Men super nem at lave!! :-D Jeg bruger den jo så nu her, hvor det er ved at være påske :-) Så jeg har lavet selve kagen lyserød, og så skal der være grøn glasur på, og så skal der med blå glasur bogstaer stå: God Påske! Glæder mig meget til at smage den ;-)

  -   2012-02-09 14:21:25
synes godt nok der skal meget sukker i! Men bliver da spændende at se hvordan den bliver

  -   2012-01-04 14:34:44
den er super super go' jeg lavede den i går og og jeg skal lave den igen næste uge til min klasse, for jeg har fødselsdag i på lørdag

  -   2011-12-17 19:48:36
frugtfaven hvor meget skalder i der er det efter behov eller ??

  -   2011-10-26 17:45:44
Tine A, det tager en halv time at lave kagen. Det står i opskriften. Jeg er ved at bage den bare uden farvestof. tror den bliver rigtig god. det håber jeg i hverfald. - i må alle sammen have en god kageaften :-)

  -   2011-08-26 22:25:54
Jeg bagte den i går og pyntede den i dag. Den var til sommerfest i min datters børnehave. Jeg gjorde det at jeg lavede dejen uden frugtfarve. Da den var færdig, delte jeg den op i 3 portioner og farvede dem hhv. rød, blå og grøn. Så puttede jeg det helt tilfældigt lidt af hver farve i bradepanden, og så blandede det sig ikke. Jeg dækkede den med hvid glasur og dryppede så rød, grøn og blå glasur tilfældigt på og toppede med vingummibamser. Stort hit i børnehaven :-D Jeg brugte i øvrigt kun 300 g. margarine og så 2 dl mælk mere som en anden foreslog.

  -   2011-08-04 14:59:25
Vi har lige lavet kagen og den ligner cement så vi får cementpuha ud af den! Uhhhhm men ellers er den god! :-D

  -   2011-06-19 19:57:18
elsker den men min blev lilla :-p

  -   2011-04-28 16:42:01
den er super lækker ,men lad være med at putte så meget mandelesens .Prøv den!

  -   2010-09-10 15:51:08
Hej alle. Ang. "for meget smør", så er det jo en rigtig pund til pund kage, og der skal der jo være ligemeget af smør, mel og sukker. Rigtig lækker kage, mums.

  -   2010-09-01 14:32:59
den smager meget godt xD men der står ikke om man skal smelte magarinen - opskriften måtte gerne være lidt mere direkte ! :D

  -   2010-08-07 10:14:25
Hejsa.. skal bruge hjælp, min kæreste er på arbejde og vi skal bage den her kage til familiedag, så jeg er blevet sat igang, men hvor meget frugtparve skal der i????? :D tak

  -   2010-07-15 14:31:36
Hvad er det der Mandelessens, og behøver man at bruge det?

  -   2010-06-24 19:35:53
Hej, vi er to piger Anna og Stine der skal til at bage. Vi har bagt kagen før og ved at den er mega god. Vi vil bage den med min lillesøster Kira og hendes veninde Michelle.

  -   2010-06-22 15:21:23
Hvor mange moffins kan der blive ud af den her opskrift?

  -   2010-06-11 15:57:48
Super god kage skal bage den med min veninde Anna. Vi har bagt den før. man får grøn puha af den.......

  -   2010-04-14 19:57:56
i går bagte vi kagen igen og min far fik et halvt stykke med på arbejde den smagte rigtig godt

  -   2010-04-14 06:42:42
Jeg har nu lavet den i Blå (men den blev dog næsten Turkis). Bagetiden ovenover er vist beregnet til 12 pers., da jeg lavede en til 18 pers. i en bradepande på 22x30 cm. der skulle bagetiden forlænges med mindst 10 - 15 min.

  -   2010-04-12 20:18:40
den ser læker ud håber også den er det

  -   2010-03-26 14:26:12
Lyder som en rigtig lækker og god kage, som også er hurtig at lave:) det er en god ting når jeg skal have kagebord til min fødselsdag:D håber den smager ligeså godt som alle folk skriver;) ps. glæder mig til at lave og smage den elsker gift kage :)

  -   2010-03-16 15:31:38
Kagen var hurtig og nem at lave. vi har dog ikke smagt den endnu men vi tror den er god- den ser i hvert fald god ud og dufter rigtig dejligt:) kh mama's little backery a.k.a Amalie und Ditte:)

  -   2010-03-16 15:28:05
mmm... här kakan var så vackert, var det som att massera mit tandkött. Jag åt ungefär ett kilo. Min vän Arne smakade den och blev kär vid första tuggan. Jag kommer nu leva på moset, och ingenting...bortsett från lite saft ibland. Hilsan den svenska kage elsker

  -   2010-03-14 15:22:01
Børnene er vilde med den, men jeg føler jeg har en pakke margarine i munden når jeg tager en bid. Bestemt ikke en kage for mig!

  -   2010-03-11 15:41:11
Dejlig hurtig at lave, og smager godt.

  -   2010-02-13 13:37:36
Den er røv god, men lad være med at sige 6 personer, så bliver den skide lille, tror jeg prøver opskriften en anden dag, igen måske på tirsdag der har jge nemlig fri fra skole :)

  -   2010-02-13 13:27:24
svare personer til antal stykker der bliver?

  -   2010-02-13 13:06:52
jeg er lige i gang med at lave den, skriver lige når jeg ved hvordan den samger!

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her