Kalvesauté (Stegeso)

Kalvesauté (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kalveklump
50 g.smør
2 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.hvedemel
2 dl.hvidvin
1 spsk.tomatpure
 persille
 timian
 laurbærblad
250 g.champignon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og brun det i fedtstof på en pande og kom det i stegesoen. Drys med salt og peber.

Svits de hakkede løg og hvidløg, og kom det over kødet. Læg en krydderbuket af persille, timian og laurbærblad i stegesoen. Kom hvidvin og tomatpure i.

Sættes i ovnen ved 200 grd. i ca. 1 1/2 time. Tilsæt de skiveskårene champignon i de sidste 5 minutter.

Jævn skyen med mel og smag den til.

Serveres med flutes eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12554 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu