Bradepandekage med kokoslåg

Bradepandekage med kokoslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
4 æggeblommer
250 g.hvedemel
250 g.kartoffelmel
3 tsk.bagepulver
3 dl.mælk
 
4 æggehvider
125 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
100 g.kokosmel
 
Opskrift:
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Rør æggeblommerne i én ad gangen og rør godt mellem hver.

Bland og sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken.

Bred dejen ud i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir.

Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 20 minutter.


Imens piskes hviderne stive. Irøres sukker af et par gange og tilsættes vanillesukker og kokosmel.

Bred dejen over den halvbagt kage og fortsæt bagningen i ca 15-20 minutter.

Afkøles i bradepanden.





karakterer:
Opskriften er vist 27148 gange,
og udskrevet 762 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-18 10:03:44
Med den mængde hvedemel og kartoffelmel så vil jeg tro at denne portion passer til den store bradepande fra ovnen, altså dobelt størrelse af 23x33 cm.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor er der ikke mål på bradepanden? Nogle opskrifter er de små, andre er dem der passer til ovnen??