Engelsk fødseldagskage

Engelsk fødseldagskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
4 æg
1 dl.rom
1 appelsin reven skal heraf
400 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
100 g.marcipan
125 g.rosiner
75 g.korender
50 g.mørk chokolade
75 g.cocktailbær
40 g.pomeransskal
50 g.mandler
3 spsk.hvedemel
 
 Glasur:
150 g.flormelis
 æggehvide
 grøn frugtfarve
 
 Pynt:
 marcipanroser og blade
 
Opskrift:
Begynd med fyldet. Riv marcipanen på den grove side ag råkostjernet. Hak chokolade, cocktailbær og pomeransskal. Skold, smut og hak mandlerne. Bland rosiner, korender, chokolade, cocktailbær, pomeransskal og mandler med de 3 spsk mel.

Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Rør rom i og tilsæt reven appelsinskal. Bland mel og bagepulver og rør det sammen med fyldet. Kom halvdelen af dejen i en rund velsmurt form på ca. 20 cm i diameter. Fordel den revne marcipan herover og dæk med resten dejen. Bag kagen ca. 1 time ved 175 grader. Lad kagen stå til næste dag. Rør glasur af flormelis og æggehvide og farv med lidt grøn frugtfarve. Glaser kagen og pynt med marcipanroser og marcipanblade.

Tips:

Kagen smager bedst når den bliver bagt dagen før den skal bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 11004 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu