Chokoladekage med rommarinerede rosiner

Chokoladekage med rommarinerede rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.smør
225 g.sukker
3 æg
100 g.lethakkede rosiner
1 god sjat rom
25 g.kakao
2 tsk.vanillesukker
3 tsk.bagepulver
175 g.hvedemel
0.5 dl.mælk
0.5 dl.spilkognde vand
 
 Glasur:
125 g.flormelis
2 spsk.spilkogende vand
 
Opskrift:
Kom de hakked rosiner på en dyb takllerken. Hæld rom på og rør rundt. Sæt husholdningsfilm over og lad dem trække i 15 minutter. Smør og sukker røres godt. Rør æggene i et ad gangen og rør til en let og luftig creme. Rør kakao og vanillesukker i sammen med de marinerede rosiner med rommen. Bland mel og bagpulver og rør det i skiftevis med mælken. Smør en springform på ca. 22 cm i diameter på siderne og læg et stykke bagepapir i bunden. Rør det spilkognde vand i dejen, der straks bredes ud i springformen. Bag kagen på næstnederste rille ved 175 grader i ca. 1 time. Løsn kagen forsigtigt i kanten og tag ringen af formen. Køl af. Rør flormelis med vand til glasur, der bredes over den nybagte kage.





karakterer:
Opskriften er vist 8151 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu