Tante Elisabeths honningkage

Tante Elisabeths honningkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
200 g.sukker
0.75 dl.honning
1 lille tsk ingefær
1 appelsin, skal heraf
150 g.sigtet hvedemel
1 strøget tskf bagepulver
 
Opskrift:
Æggeblommerne piskes med halvdelen af sukkeret, og resten af sukkeret varmes med honningen. Rør hele tiden, også når massen hældes i æggeblommerne. Mel og bagepulver tilsættes sammen med ingefær og reven appelsinskal, og til allersidst blandes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

Hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer 1 3/4 l. Bages på nederste rille på en rist 200 grader i 40-45 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er gennembagt.

Kagen afsvaler 10 min i formen, inden den vendes ud og afsvaler under formen.





karakterer:
Opskriften er vist 11384 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu