Rosinkage

Rosinkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.margarine
250 g.sukker
2 æg
1 dl.mælk
125 g.hvedemel
125 g.rismel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.krydderi til brune kager eller 1 tsk af både nelliker, kanel og ingefær
125 g.rosiner
 
Opskrift:
Margarine og sukker røres sammen, æg og mælk tilsættes skiftevis med de to slags mel, bagepulver og krydderier. Rosiner vendes i den færdige dej, og den hældes i en smurt form. Kagen bages ved 190 grader u ca. 1 time- lidt mindre, hvis formen er flad og lidt længere hvis den er høj og velfyldt. Mærk med en strikkepind, om kagen er gennembagt.





karakterer:
Opskriften er vist 19762 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-07-23 18:30:37
det kunne være dejligt med et billede