Svinekød med lycheefrugter

Svinekød med lycheefrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.magert svinekød
3 spsk.jordnøddeolie
425 g.lychee-frugter fra dåse
¼ dl.lychee-lage
4 dl.kokosmælk
1 spsk.fiskesauce
1 rød chili
1-2 spsk.grøn karrypasta
1 dl.hvedemel
2 laurbærblade
 
Opskrift:
Udkern chilien og hak den fint. Skær svinekødet i mundrette stykker og vend dem i hvedemel. Ryst overskydende mel af. Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, tilsættes svinekødet, der sauteres gyldent i 3 - 4 minutter. Tag kødet op med en hulske og lad det dryppe af på køkkenrulle. Tør panden af, varm den atter op og tilsæt karraypasta. Lad simre ½ minut, tilsæt kokosmælk, lychee-lage og laurbærblade. Rør godt, kog op til kogepunktet og tilsæt chili og fiskesauce. Lad det koge i 2 minutter, kom svinekød og lychee-frugter i saucen og småkog 3-4 minutter. Tag laurbærblade op inden servering.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 7916 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu