Tunfiskemousse

Tunfiskemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Tunfiskemousse, billede 4 Tunfiskemousse, billede 1 Tunfiskemousse, billede 2 Tunfiskemousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds.tunfisk naturel
200 g.blødt smør
1 dl.creme fraiche 18 %
1-2 tsk.citronsaft
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
 brøndkarse
 ristet brød eller flute
 
Opskrift:
Hæld olien/vand fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med en elpisker eller gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag til.

Fyld moussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskab i mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen.

Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde, brøndkarse og ristet brød/flute.





karakterer:
Opskriften er vist 68360 gange,
og udskrevet 1769 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-05 23:47:56
Hvorfor skal der smør i? Det har jeg aldrig gjordt den bliver da vild fed

  -   2011-08-01 15:44:56
altid et hit

  -   2006-12-28 13:01:02
opskriften er identisk med opskriften fra Karolinebogen 2.

  -   2005-01-01 01:01:01
Suppler gerne med hakkede kaspers og cornichoner.