Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

SkinkeinderlårOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
250 g.wok strimler af skinkeinderlår
1/2 spsk.olie
 salt
 peber
1 stilk.frisk citrongræs
1 tsk.thailandsk rød karrypasta
1 fedhvidløg
1 spsk.tomatpuré
2 dl.kokosmælk
250 g.cherrytomater
1 bdt.forårsløg
1/2 tsk.sukker
 
 Tilbehør:
2 dl.ris
 


Opskrift:

Kog risene. Dup kødet tørt med køkkenrulle.

Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset. Der skal være ca. 2 spsk.

Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1 1/2 minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.

Svits karrypasta, finthakket hvidløg og citrongræs i wokken. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre et par minutter. Tilsæt overskårne cherrytomater, fintsnittede forårsløg og det stegte kød.

Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 21575 gange,
og udskrevet 983 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Jane  -  2013-04-30 21:24:49
Det smager rigtig godt

Prinsen  -  0000-00-00 00:00:00
det er bare den bedste opskrift...

  -  0000-00-00 00:00:00
kan med godt resultat bruges med kyllinge strimler