Gullassuppe

Gullassuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gullassuppe, billede 4 Gullassuppe, billede 1 Gullassuppe, billede 2 Gullassuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Suppe:
500-750 g.mellemskært oksekød
25 g.margarine
50 g.bacon
250 g.løg
 
3-4 tomater eller 1 spsk tomatkoncentrat
1-2 fedpresset hvidløg
2 spsk.rosenpaprika
0.5 tsk.kommen
3 tsk.salt
1 tsk.peber
2 l.vand
50 g.smør
 
3 gulerødder
0.25 selleri
500 g.kartofler
3 porrer
1 rød eller grøn peberfrugt
 
 Tilbehør:
6-8 skivergroft rugbrød
 evt. 1.5 dl cremefraiche
 
 
Opskrift:
Kødet skæres i terninger og svitses i margarinen. Bacon skæres i terninger, løgene i både, og begge dele svitses med.

Tomaterne skoldes, flås, skæres i både og tilsættes sammen med hvidløg, krydderier og vand sammen med smørret. Suppen småkoger under låg i 1-1 1/2 time til kødet er næsten er mørt.

Gulerødderne skæres i skiver, selleri og kartofler i små terninger. Porrerne skæres i ringe, peberfrugterne i korte strimler. Alle grøntsagerne kommes i suppen, der koger yderligere 20-30 minutter, til alt er mørt.

Suppen hældes i skåle og serveres evt. med en skefuld creme fraiche i hver portion.





karakterer:
Opskriften er vist 42339 gange,
og udskrevet 1057 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu