Rabarberkompot med yoghurttimbale

Rabarberkompot med yoghurttimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kræftens Bekæmpelse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.vinrabarber i tændstiktynde stave
1 dl.sukker
2 tsk.kartoffelmel
1 l.yoghurt naturel
 dl.piskefløde
½ vaniljestang
3 Husblas, blade
 
Opskrift:
Bland rabarberstavene med sukker i et ildfast fad, dæk det til og sæt det i ovnen 20-25 min. ved 175°. Hæld den dannede væde fra rabarberfadet i en lille gryde og bring det i kog, tilsæt kartoffelmel udrørt i lidt koldt vand og fjern straks fra varmen. Hæld den jævnede lage over rabarberne. Lad det køle helt af.

Yoghurttimbale:
Afdryp yoghurten i et kaffefilter natten over. Læg husblassen i blød i koldt vand, vrid den og smelt den over vandbad. Bland lidt af den afdryppede yoghurt i og bland efterhånden det hele sammen. Pisk fløden stiv med kornene fra vanillen og vend den i yoghurten. Fordel massen i portionsskåle, eller i kaffekopper i mangel af bedre, og stil dem koldt et par timer. Vend timbalerne ud på tallerkener og anret rabarberkompotten omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 8505 gange,
og udskrevet 124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu