Nougatstænger

Nougatstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.mælk
50 g.gær
100 g.margarine
360 g.hvedemel
1 æg
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
180 g.Nougat, blød
2-3 spsk.koldt vand
 
 Pensling
 æg
 
Opskrift:
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, æg og salt tilsættes, og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1/2 time.

Fyld:
Nougaten røres med vand, til konsistensen er passende blød. Dejen slåes ned og deles i to. Udruller i 2 rektangler ca. 25x15 cm. Nougaten smøres på, og siderne foldes ind mod midten.

Stængerne efterhæver på pladen ca. 15 min.

Pensles med æg.

Bagetid 15-20 min ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 13488 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu