Kyllinglasagne

Kyllinglasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
170 g.kylling i strimler
150 g.helbladet spinat (evt. frossen helbladet spinat)
100 g.tomat
50 g.løg
1.25 dl.græsk yoghurt
 chili (kan være chili af enhver art, men pas på med doseringen!)
3 tsk.ketchup (ikke nødvendig, hvis du ikke har mere ekstra ration)
30 g.lasagneplader i små stykker (eller andet pasta)
 salt
 peber
 karry
 oregano
 
Opskrift:
løg, kød og karry svitses brunt Tilsæt tomater, græsk yoghurt, salt, peber og oregano og kog i ca. 15 min. Smag til (må gerne være stærkt - men pas på!) Bag lasagnen i et lille højt fad, så der bliver flere lag. Lav lagene som følger: Sovs, spinat, plader og slut af med et lag sovs. Gem evt. en rest græsk yoghurt til at komme henover (smag til med krydderrier færst) Bages i ovnen i 30 min. v. 180 grader





karakterer:
Opskriften er vist 27294 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv me dkylling fars i stedet..